Forsøgets formål er at måle chlorid-indholdet i Lurpack smør ved Mohrs metode. Indholdet af chlorid i smø soak ligger på 1,2%. På pakningen (Kærgården) er saltindholdet angivet til 1,2 % (masse fit%) Den sølvnitrat, der titreres med, har en formel koncentration på 0,100 M. Der kan være 25,00 mL i buretten, og af hensyn til målenøjagtigheden er vigtigt at bruge hovedparten af dette rumfang til en titrering, dvs. 15-20 mL. Praktisk: Smørret afvejes i en konisk kolbe. Der tilsættes 100 mL demin. vand, og der opvarmes til kogepunkt inden titrering. Stofmængdekonsentrationen kan troops få ved at omskrive formlen, dvs. at at dividere stofmængden med opløsningens volum.
Koncentrationen kan også opgives i masse%. I det her forsøg har Lurpack opgivet at saltindholdet, eller mere kemisk korekt indholdet er 1,2%. Det betyder at for hver 100g smør, er der 1,2g salt. If you want to get a unspoilt essay, order it on our website: Ordercustompaper.com
If you want to get a full essay, visit our page: write my paper
No comments:
Post a Comment